makroökonomia fejlödése a monetarista és neokeynesiánus közgazdák közötti vitában. - Mátyás, A.
Teoretické pojednanie o rozvoji makroekonomickej vedy, vďaka jeho rozpracovaniu dvomi prúdmi vedcov: monetaristami a neokeynsiancami. Zblíženie názorov v základných otázkach makroekonomiky, rôznosť len v názoroch na stabilitu ekonomiky cez súkromný sektor.