Pracující důchodci v roce 1990. - Porubská, A.
Výsledky jednorazového zisťovania počtu pracujúcich dôchodcov, ktoré realizoval Federálny štatistický úrad k 31.5.1990. Vývoj počtu pracujúcich dôchodcov podľa pohlavia a veku v štátnom a družstevnom sektore v rokoch 1984-1990. Rast počtu pracujúcich v dôchodkovom veku, ktorí o dôchodok nepožiadali.