kormány munkaügyi politikája és programja a piacgazdasági átmenet idoszakában 1991-94.
Situácia v oblasti pracovných síl v máji 1991 v MR. Miera nezamestnanosti podľa regiónov. Zásadné aktivity vlády v oblasti spoločensko-ekonomickej a dopad na pracovné sily a ich zabezpečenie. Zmeny vo vlastníctve, v podnikaní. Liberalizácia cien, trhové hospodárstvo, otvorenie možností zahraničným investíciám. Miera nezamestnanosti, podpora, rekvalifikácia, mzdová politika. Ochrana práce a pracovníkov. Zásadné úlohy vlády na rok 1991.