Berufsgruppe Banken und Sparkassen der Deutschen Angestellten-Gewerkschaft.
Príprava odborárskych dní zamestnancov bánk a sporiteľní v SRN. Úroveň pracovného zaťaženia. Proces asimilácie podmienok pracovníkov v bývalej NDR. Potreba zrovnoprávnenia zamestnancov bánk a sporiteľní s inými zamestnancami. Zmeny v organizácii Spolkovej banky a krajinských centrálnych bánk. Obete pri fúziách družstevných bánk. Zdravie a bezpečnosť.