Cesta k podnikové efektivnosti. - Filka, M.
Kľúčové postavenie v sústave podnikového riadenia vo vzťahu k produktivite práce majú štúdie práce. Pracovná štúdia sa skladá z dvoch zložiek: metodickej štúdie a merania času spotreby práce. Využitie pracovných štúdií. Postup pri realizácii pracovnej štúdie. Zameranie štúdií na tri základné zložky organizácie práce: obsah práce, pracovné podmienky a deľbu a kooperáciu práce na pracovisku.