Dohody a cesty k nim. Rozhovor s MUDr. Romanom Kováčom, prezidentom ČSKOZ. - Klačanský, Ivan
Rozhovor o problémoch čs. tripartitného systému. Odpoveď na otázku o význame práva veta, práva štrajku a práva výluky, na otázku či nevýhody podnikateľov pri vzájomných sporoch s odbormi neodradia zahraničných investorov a čo možno považovať za základné právo odborárov.