Empowerment: the catchword of the '90 s. - Shannon, W.C
Návod pre vedenie firiem na podporu tvorivosti pracovníkov k lepšiemu uplatneniu ich iniciatívy pri zlepšovaní činnosti podniku a pracovnej klímy.