Flexibilní, diferencovaná a dynamická organizace práce. - Hüttlová, Eva
Snaha o individuálne diferencovanú organizáciu práce prispôsobenej individuálnym možnostiam jednotlivých pracovníkov vo vyspelých priemyselných krajinách. Vytvorenie skupinových pracovísk zabezpečujúcich celý komplex operácií.