Kevés vagy sok a szakember? Szakember-ellátottságunk a nemzetközi összehasonlítás tükrében. - Révész, A.
Štatistické údaje r. 1980 ukazujú počty odborníkov v jednotlivých štátoch sveta, ich percentuálne zastúpenie k celkovej zamestnanosti. Rozbor "vybavenosti" maďarskej ekonomiky odborníkmi - najmä pedagógmi a lekármi, v porovnaní s ostatnými krajinami na rovnakej ekonomickej úrovni. Počty odborníkov na počet obyvateľov. Príprava odborníkov, ich kvalifikácia a ďalšie vzdelanie.