Leadership development: meeting the demands of innovation. - Jameson, B.
Firma elektroniky, pociťujúc potrebu kvalitného vedenia, si vybudovala osobitný program pre rozvoj vedúcich schopností svojich kádrov. Popis trojstupňového programu, pozostávajúceho z blokov, 1/ úvod so zdôraznením metód starostlivosti o akosť, 2/ komunikácie a poznanie výrobného procesu, 3/ plánovanie a riešenie problémov. Náplň a vyhodnotenie výsledkov.