Personální řízení v managementu. - Sirovátka, Tomáš
Najhodnotnejším zdrojom efektivity podnikov sú vysokokvalifikovaní pracovníci. V podnikovom riadení má kľúčovú úlohu systém personálneho riadenia. V podmienkach trhového hospodárstva systém personálneho riadenia bude vychádzať z potrieb a z činnosti podnikov a firiem samotných. Schopnosť podnikov vytvoriť efektívny systém personálneho a sociálneho riadenia bude jedným z najvýznamnejších faktorov úspechu v podnikaní. Charakteristika personálneho riadenia u Baťu.