Személyügyi szakképzés, felelösség. - Lévai, Z.
Požiadavka na rekvalifikáciu pracovníkov osobných oddelení. Potreby z celospoločenského hľadiska a požiadavky podniku. Organizácie, ktoré realizujú rekvalifikáciu. Využitie výpočtovej techniky. Odborný dozor Ministerstva práce. Príprava a zavedenie nových predpisov, vyhlášok a ustanovení, ich realizácia na podnikovej úrovni. 83 organizácií sa zaoberá preškolením a rekvalifikáciou pracovníkov osobných oddelení.