1991 Quality Progress salary survey. - Bemowski, K.
Rozbor výsledkov prieskumu o pracovných príjmoch manažérov a odborných pracovníkov USA konaného r. 1991. Priemerný ročný pracovný príjem 4174 respondentov bol 46556 USD ročne. Veľmi podrobné údaje v rozdelení podľa funkcie, profesie, zvyšovania príjmu, veku, praxe, odvetvia, lokality, vzdelania, pohlavia a ďalších vo vzájomnej korelácii, atď., ako aj názory respondentov o ich využití a hodnotení v podniku. Metodika prieskumu.