Javaslat a felsöoktatásban dolgozó oktatok - bérezésére. - Sutus, I.
Príprava zákona o vysokom školstve a akadémii. Nedostatky, ktoré stále pretrvávajú vo vysokoškolskom vzdelávaní a výskume na vysokých školách. Odmeňovanie učiteľov v jednotlivých kategóriách, porovnanie so svetom. Mzda a zárobok, odmeňovanie podľa odslúžených rokov. Štatistické údaje o súčasnom stave, porovnanie s niektorými profesiami v Maďarsku.