Mzdový systém podniku v tržním hospodářství. - Dvořáková, Zuzana
Tvorba mzdového systému podniku, ktorý funguje v trhovom hospodárstve. Štyri skupiny mzdovotvorných faktorov práce. Ciele, ktoré sleduje vedenie podniku stanovením mzdy. Zohľadnenie vnútropodnikovej a nadpodnikovej spravodlivosti.