Negotiation of profit-sharing contracts in industry. - Bensaid, B.
Skúmanie vlastníctva v priemysle založenom na podiele na zisku. Výskum strategickej úlohy pracovných kontraktov v oligopolných trhových štruktúrach. Podiel na zisku ako najlepšia odozva pre mzdový systém. Vplyv podielov na zisku na úroveň zamestnanosti.