Prodloužení dovolené pracovníkům organizací, které neprovozují podnikatelskou činnost. - Wiesnerová, Š.
Predĺženie dovolenky pracovníkom organizácií, ktoré nevykonávajú podnikateľskú činnosť v pôsobnosti vlády Českej republiky v zmysle nariadenia č. 343/1991 Zb. z 22. júla 1991. Dovolenka pracovníkov, ktorí spadajú pod 102 ods. 4 Zákonníka práce. Predĺženie dovolenky už na kalendárny rok 1991.