Nowe technologie CAD-CAM i CNC a potrzeby ksztalcenia. - Cieszewski, A.J
Autori odôvodňujú nutnosť viacúrovňovej technickej výchovy v oblasti komputerizácie a výrobnej technológie ako podmienku dynamizácie hospodárskeho rozvoja Poľska pri prechode na trhové hospodárstvo. Uplatňovanie komputerizácie v Poľsku. Problémy školenia. Efektívnosť, reštrukturalizácia a ekológia. Ponuka výskumného strediska obrábacích strojov.