Rekvalifikácia v podmienkach Slovenska. - Knitl, M.
Koncepcia zabezpečovania rekvalifikácie rezortu Ministerstva práce a sociálnych vecí SR. Občania, ktorí sa môžu zapojiť do procesu rekvalifikácie. Jednotlivé druhy rekvalifikačných programov, ich financovanie. Zásady, z ktorých sa vychádza pri prideľovaní finančných prostriedkov okresným úradom.