Beléptünk Európába" a Foglalkoztatási Törvénnyel? - Frey, M.
Úvaha nad Zákonom o zamestnanosti, ktorý prijal maďarský parlament v r. 1991. Porovnanie s obdobným zákonom v Európe. Kritika niektorých formulácií, najmä v oblasti sociálneho zabezpečenia počas nezamestnanosti, poistenia, práva na rekvalifikáciu, ochrany pred krachom podniku. Charakteristické črty zákona o zamestnanosti v krajinách OECD a v Španielsku. Inflácia a podpora v nezamestnanosti, podiel štátu a podnikov, výška, hranice poskytovania, možnosti nového zapojenia do pracovného pomeru.