Comment expliquer le dualisme du marché du travail a partir de comportements rationnels? - Cahuc, P.
Pokus o zaplnenie medzier v doposiaľ vytvorených modeloch, reprezentujúcich dualizmus trhu práce. Alternatívne prostriedky regulácie pracovných vzťahov. Vysvetlenie rozdelenia firiem medzi primárnym a sekundárnym sektorom. Vysvetlenie existencie viacerých foriem dualizmu. Základné charakteristiky a funkcie trhu práce.