K otázkam zamestnanosti. Rozhovor s PhDr. Helenou Wolekovou, CSc., námestníčkou ministra práce a sociálnych vecí ČSFR. - Woleková, H.
Odpovede na otázky ako treba chápať význam trhu práce v nových ekonomických podmienkach, ako to bude so zamestnanosťou vybraných sociálne slabších skupín obyvateľstva, či má zamestnávateľ právo dať výpoved osamelým matkám a telesne postihnutým pracovníkom a či sa nejakým spôsobom obmedzuje zamestnávanie dôchodcov.