K zaměstnanosti v roce 1990. - Crha, M.
Prírastok pracovných síl v roku 1990 čiastočne zmiernený odsunom zahraničných pracovníkov. Vytváranie nových pracovných miest v súkromnom sektore. Zvýšenie záujmu československých štátnych občanov o prácu v cudzine. Počet uchádzačov o zamestnanie evidovaný k 31. 12. 1990.