Nové právní předpisy a některá opatření na úseku zaměstnanosti v České republice. - Jouza, L.
Zabezpečenie pracovníkov, ktorí pre prechodné odbytové ťažkosti podnikov boli preradení na kratšiu pracovnú dobu v zmysle vyhlášky Ministerstva práce a sociálnych vecí ČR. Opatrenia k zamestnanosti mládeže schválené vládou Českej republiky 10. júla 1991.