Pružnosť trhu práce a organizácia práce. - Czíria, Ľudovít
Informácia o konferencii usporiadanej OECD v septembri 1990 v Paríži. Na konferencii sa prerokovala situácia pružnosti trhu práce a organizácie práce z pohľadu národných referátov vybraných krajín a rôzne prierezové otázky týkajúce sa všetkých krajín OECD: iniciatívy manažmentu, spoluúčasť na riadení, zmeny v charaktere štátnych intervencií, kvalifikačný výcvik a kolektívne vyjednávanie.