simultaneous equations model of zoning and land values. - Mcdonald, J.F
Posudzovanie modelov simultánnych rovníc využitia krajiny a zónovania využitia pozemkov postupom maximálnej pravdepodobnosti, pre použitie v štyroch krajinách. Zostavenie ukazovateľov o hodnote pozemku a ich použitie ako explanačných premenných v dvojlimitných Tobitových modeloch zónovania.