Využití botanice půdního fondu jako podkladu pro pozemkové úpravy. - Frček, M.
Základné nedostatky súčasného systému evidencie pôdy. Základný princíp prevodu súčasného tvaru evidencie a bonitácie pôdneho fondu. Vytvorenie katalógu vecných údajov jednotlivých bonitných pôdnych ekologických jednotiek. Vyjadrenie finančných parametrov.