hedonic approach to residential succession. - Coulson, N.E
Analýza faktorov, ovplyvňujúcich stálosť osídlenia. Vplyv kvality bývania a kvality susedov. Vek bytu nehrá rolu, ale jeho veľkosť áno. Národnosť susedov nehrá rolu, ale priemerná výška ich príjmov áno.