Wohnkosten, Haushaltsvermögen und Förderungseffizienz. - Deutsch, E.
Teoretické úvahy a empirické výsledky k téme finančného potenciálu domácností v otázkach bývania. Finančný potenciál zahrňuje príjmy z aktívnej činnosti, zdedený majetok a doplnkové súčasti majetku. Podnety potrebné na aplikovanie mnohorakosti systému ponuky z hľadiska dlhodobého priestorového zabezpečenia bytmi v Rakúsku.