Wohnungswirtschaft und Wohnunspolitik in Wien. - Matznetter, W.
Konvergentné a divergentné formy bytového hospodárstva a bytovej politiky vo Viedni. Trhovo-konformné financovanie sociálnej bytovej výstavby. Posun k subvencovaným bankovým pôžičkam, vlastnému financovaniu, ap. Divergencie v oblasti investorov, nájomného práva, sanačnej a vlastníckej politiky. Osobitosti bytového hospodárstva vo Viedni.