O živnostenskom podnikaní. Zákon FZ ČSFR z 2. októbra 1991. Živnostenský zákon.
Živnostenský list, koncesná listina, živnostenský register. Pokuty. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Dokončenie z č. 22/1991.