Kreditgenossenschaften in Thüringen. - Lambert, K.
Celková bilancia aktív a pasív 20 ľudových bánk v Thüringene a ich štruktúra. Úlohy, ciele a realizácia previerok podľa predpisov o družstevných bankách. Úverová činnosť družstevných bánk. Štruktúra vzdelávania pracovníkov úverových družstiev. Organizácia poradenskej činnosti. Reklama činnosti bánk.