Zur Entwicklung und Bedeutung der Diversifikation in landwirtschaftlichen Warengenossenschaften. - Holsten, Ch
Nová stratégia poľnohospodárskych spotrebných družstiev Raiffeisen v SRN. Rozšírenie aktivít, ich horizontálna a vertikálna diverzifikácia. Vplyv diverzifikácie na využívanie kapacít a zníženie nákladov. Rozdiely medzi tradičnými a novými oblasťami činnosti.