Arbitrage and the savings behavior of state governments. - Metcalf, G.E
Federálna daň vytvára silnú motiváciu pre ilegálne správanie vlád štátov. Test predpokladu, že sa tieto vlády skutočne tak správajú. Kladný výsledok tohoto testu naznačuje okrem iného, že ani nové daňové predpisy nebudú z tohoto hľadiska úspešnejšie.