Land tax reform in Japan. - Ishi, H.
Analýza obsahu rokovaní o pozemkovej daňovej reforme v Japonsku v 1990 ako jedného z najkontroverznejších problémov Japonska v dôsledku silného rastu cien pozemkov od konca 80. rokov. Štúdie o pozemkovom daňovom systéme. Publikovanie záverečnej správy v novembri 1990 a uzákonenie pozemkového daňového zákona v apríli 1991.