Chancen und Risiken der Genussscheinfinanzierung. - Gerdes, H.J
Rast podielu dobropisov na financovaní cennými papiermi v Nemecku. Podmienky, za ktorých sa dobropisy môžu uznať ako záručný kapitál. Smernica ES o vlastnom kapitáli finančného ústavu. Smernica ES a úverový zákon v Nemecku a ich vplyv na výšku kapitálu v dobropisoch.