Controlling in Banken - Informations Aufgaben im neuen Design? - Gushurst, K.P
Controlling ako súčasť procesu managementu v bankách a jeho koordinačná funkcia. Požiadavky na skracovanie času v ktorom sa reaguje na nové požiadavky zákazníkov a úloha controllingu v tomto procese. Získavanie informácií cez controlling a ich štruktúra.