<Der> Rücktritt. - Hahn, O.
Príčiny odstúpenia prezidenta Spolkovej banky (Deutsche Bundesbank) K.O. Pöhla v názoroch na stratégiu finančnej politiky po zjednotení Nemecka na menovú úniu. Pöhlova stratégia pri tvorbe európskej menovej únie. Otázka nezávislosti banky. Reorganizácia banky.