Finanční trh vstupuje do nové éry. Peněžní ústavy v Nizozemsku. - Vincent, L.
Holandské banky majú v porovnaní s európskou konkurenciou nevýhodu v tom, že sú príliš malé. Charakteristika nevyhnutného procesu prebiehajúceho v holandskom bankovníctve a to štvrtej vlny fúzií bánk, poisťovní a sporiteľní.