Global banking ebbed in 1990, as Interbank activity slowed.
Rozbor vývoja aktivít bánk v jednotlivých krajinách, ako aj Medzinárodnej banky v roku 1990, pokiaľ ide o poskytovanie pôžičiek, vklady, splátky, prevody, rezervy ap.