Optimista gondolatmenet az inflácioról. - Lányi, K.
Miera inflácie, horná hranica možnej a udržateľnej inflácie. Protiinflačná politika vlády a jej účinnosť. O charaktere, dôsledkoch a príčinách inflácie v Maďarsku. Vplyv finančnej politiky a nového systému bankovníctva na zmiernenie inflačného pochodu v Maďarsku. Informačný systém a inflácia: o trhoch, kurzoch, výrobných programoch, predpokladanej výšky spotreby atď.