Indikátory kapitálového trhu - indexy RENTIA. - Sivák, Rudolf, 1955-
Pokračovanie v sérii článkov venovaných indikátorom kapitálového trhu. Prvá časť uverejnená v THN č. 35/1991. Uvedenie projektu čs. indikátorov kapitálového trhu, s ktorým prichádza firma RENTIA, a.s., v spolupráci s VŠE Bratislava. Náčrt etáp praktickej realizácie projektu.