Kritéria pre výber podnikov do indikátorov kapitálového trhu - Makúch, Jozef, 1953-
Ak majú indikátori kapitálového trhu plniť svoje funkcie musia vychádzať z dostatočne reprezentatívnej vzorky účastinných spoločností. Do základného výberu pre index RENTIA-Start budú zaradené účastinné spoločnosti s dobrými hospodárskymi výsledkami, ktoré budú spolupracovať pri tvorbe indikátorov, i podľa ďalších kritérií, ako je prehľadnosť základných podnikových údajov. Bilancia a výkaz toku peňazí patria medzi dva základné výkazy. Zostavovanie a úloha indikačných listov.