Options und Futures. - Eberstadt, G.
Požiadavky na nemecké úverové hospodárstvo 90. rokov a úplná komputerizácia nemeckej termínovej burzy. Možnosti redukcie rizika finančnými nástrojmi. Potenciálni nositelia rizika. Úrokové sadzby v termínových kontraktoch. Výkyvy kurzu.