Options und Futures. - Hotz, P.
Finančné produkty realizované na nemeckej termínovej burze. Zvyšovanie rendity opciami. Charakteristiky call- a put- opcií. Limitovanie rizika opciami. Podmienky výhodnosti kúpy opcií. Poistenie pred rizikami výkyvov kurzu a úrokov.