Options und Futures. - Pursteiner, B.E
Zmeny v úrokových sadzbách cenných papierov a ich vplyvy. Stratégia "klasickej imunizácie" pevne úročených cenných papierov pred výkyvmi úrokov. Simulácia možných výkyvov. Využitie stratégie "contingent immunization" pre aktívny portfoliový management.