Options und Futures. - Lowe, K.H
Novela zákona platná od r. 1991 ku regulovaniu postupu pri používaní opcií a termínovaných obchodov. Právny rámec použitia termínovaných obchodov z hľadiska poistenia proti riziku. Hodnotenie trhu finančných produktov poisťovňou cez renditu a obchody s tichými spoločníkmi. Redukcia rizika. Investičná stratégia.