Zum Stand der Dinge im Specialfonds-Geschäft. - Kandlbinder, H.K
Začlenenie špeciálnych fondov pod zákon o kapitálových investičných spoločnostiach. Špeciálne fondy v rámci ES. Vzostupný vývoj špeciálnych fondov v podobe cenných papierov. Štruktúra vlastníkov cenných papierov. Posuny v podieloch na trhu cenných papierov.