Genossenschaften: Verschärfte Grosskreditregelung. - Hahn, O.
Rozdielnosti v ponímaní dolnej hranice veľkých úverov v niektorých družstevných bankách a vývin tejto hranice v minulosti v Nemecku. Vývin úrokovej sadzby veľkých úverov. Príčiny odmietavého postoja malých bánk k sprísneniu regulácie veľkých úverov, ktorá zvýhodňuje veľké banky. Realizácia metatransakcií menšími bankami.