Regles de taux d'intéret en changes flexibles et en présence de chocs permanents. - Villa, P.
Štúdia hlavných zásad regulácie obchodných sadzieb v súčasných podmienkach ekonomických otrasov. Hľadanie ciest a spôsobov stability výroby a trhovej rovnováhy. Modely analyzujúce dynamiku obchodných sadzieb a stabilitu menovej politiky v otvorenej ekonomike. Základné pravidlá regulácie cien a nominálnych obchodných sadzieb.